РусеСъбития Русе

Парад на ретро автомобили Русе 2019

АВТО – МОТО КЛУБ „РУСЧУКЪ“ и Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ имат удоволствието да поканят всички собственици на ретро автомобили и мотоциклети от цялата страна на петото издание на Парад на ретро автомобили Русе 2019.

Събитието ще се проведе на 22 юни 2019 год. в гр. Русе, като сборният пункт ще е от 9 часа на паркинга на магазин „Кауфланд“, в кв. Дружба 3, на входа на дунавския град.

Заявка за участие можете да направите на automotoclubruschuk@gmail.com и или на телефон 0886002940. За записване е нужно да ни изпратите име, телефон за връзка, марка, модел и година на производство на превозното средство. Оказваме пълно съдействие по резервация за хотелско настаняване.

Програма на „Парад на ретро автомобили Русе 2019“
9:00 – 12:00 – Посрещане и записване на участниците – сборен пункт – паркинг на магазин „Кауфланд“ – кв. „Дружба“ №3
12:00 – 13:00 – Почетна обиколка на града
бул. Христо Ботев – трасе на Писта Русе – бул. Христо Ботев – бул. Цар Освободител – бул. Съединение – ул. Майор Атанас Узунов – Общински паркинг до сградата на НАП – ул. Александровска
13:00 – 16:00 – ул. Александровска (между Паметника на Съветския войн и кръстовището с ул. „Майор Атанас Узунов“) – Официално откриване на събитието, възможност за разглеждане на автомобилите от публиката, съпътстваща музикално сценична програма, гласуване на публиката и други изненади.
16:00 – 16:30 – Награждаване на участниците, връчване на наградата на Кмета и Наградата на публиката (един от гласувалите за победителя зрители ще спечели возене в съответния автомобил).
16:30 – Закриване
20:00 – Вечеря /след предварително записване/.

Парад на ретро автомобили Русе 2019 се реализира с подкрепата на „АС – Строй“ ЕООД,ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, „Ауто Хит“ ООД, „ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД, Винарна Seven Generations.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *