КултураРусеТеатър

Чудовищно смешната пиеса „Една седмица, не повече…“ в Русе

Сред гвоздеите в театралната програма на Канев център Русенски университет ще е представянето на комедията, която се превърна в хит в цяла България – „Една седмица, не повече…(истински лъжи)“.

Билети се продават САМО на билетната каса на Канев център всеки работен ден от 12.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

Комедията на Клемент Мишел разказва история за трима души – Той, Тя и … третия човек. Това е смешна пиеса за един отегчен от съпругата си мъж. Той иска да се раздели с нея, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Той пък се влюбва в жена му и оттам нататък героите изпадат в невъобразими ситуации. Колко смях може да се генерират от това ще имате възможност да видите на 20 ноември от 19.00 часа в зала Канев център.

Театър Една седмица не повече Канеф център Русе

 

Комедията, която несъмнено ще бъде пореден театрален хит е с участието на партньорите в сериала „Откраднат живот“ – Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.

От Канев център припомнят, че по време на представления паркингът е със свободен достъп за зрителите и че родителите ще могат да оставят децата си в специален кът, където по време на представлението аниматорите ще се грижат за малчуганите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *