РусеСъбития РусеТеатър

Мистър Стани богат идва в Русе за да разделя двойки

Актьорът и водещ на „Стани богат“ Михаил Билалов гостува в Русе с постановката на Младежки театър „Николай Бинев“ „Разделям двойки по домовете“. Спектакълът ще се играе на 13 януари 2020г. от 19 часа в Канев Център.

В постановката Билалов влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.

Ерик (Михаил Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация.. В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажи се опитват да избягат.

Михаил Билалов Русе Разделям двойки театър

С лек хумор и доза мистерия, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота, такива каквито са за всеки един от нас.

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.

Снимки: Гергана Дамянова
Източник: theatre.art.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *