КултураНовини

Телевизията на Слави Трифонов стартира на 4 ноември

Телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ стартира на 4 ноември в 19.00 ч. Това обави самият той в специално интервю, в което даде подробна информация за дългоочаквания проект.

Телевизията ще започне да излъчва първоначално по 5 часа на ден в делничните дни,от 19.00 до 24.00ч., като предаванията са изцяло създадени от екип на телевизията. По думите на Трифонов, те ще бъдат от типа „Ентъртеймънт” и „Свободно мнение”

Началото се е забавило заради редица технологични, технически и административни казуси, които изискват необходимото време, отбеляза шоумена и добави че „стартирането на телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечеря“.

Телевизията ще се разпространява по кабел и по сателит, т.е. чрез кабелните и мобилни оператори и Булсатком. Тя ще бъде на 78-ми канал при повечето оператори, за да е удобна за зрителите и на 780-ми канал при Булсатком.

Евгени Димитров-Маестрото ще бъде директор на новата телевизия и като такъв вече е започнал да сключва договори с всички оператори разпространяващи телевизионен сигнал. Телевизията е безплатна за зрителите, като ще се финасира от излъчването на реклами.

В програмната схема на телевизията е предвидено да има вечерно шоу с водещ Слави Трифонов, което ще се казва „Вечерното шоу на Слави Трифонов”.

Вижте цялото интервю тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *