ПолитикаРусе

Красива карта на забележителностите в Русе пусна ВМРО

Оригинален политически рекламен материал разпространи партия ВМРО в град Русе в последните часове на предизборната кампания. Той представлява красива брошура във формат А4, във вътрешната част на която при разгъване се вижда изобразена туристическа карта на града с отбелязани някои от по-важните местни забележителности.

брошура на ВМРО

Около картата са подредени снимки на кандидата за кмет на ВМРО Галин Григоров отразяващи различни негови срещи по време на текущия му мандат като областен управител.

Във вътрешните страници на брошурата могат да бъдат разгледани снимки с високо качество на кандидатите за общински съветници на партия ВМРО.

ВМРО съветници Русе

Съпоставена с анонимното книжле, което се разпространаваше в предишните дни в Русе, което беше изпълнено с евтини обидни нападки и клевети срещу почти всички политически кандидати, рекламната брошура на партия ВМРО оставя усещане за цивилизован подход към партийната агитация, какъвто подхожда на град с аристократичен дух като Русе.

ВМРО Русе брошура

Да се надяваме, че подобен тактически агитационен прийом ще се превърне в устойчив подход в стремежа на всички партийни организации, които се борят да получат вниманието и одобрението на гражданите на град Русе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *